Fabian Akkerman

Hoi, ik ben Fabian!

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog! Zeer waarschijnlijk ben je op deze site beland vanwege de reviews; Ik vind het heel leuk om producten te testen en erover te schrijven. Als je nog vragen hebt naar aanleiding van een review kun je altijd contact zoeken. Ik schrijf echter niet alleen reviews, vaak heb ik zin om gewoon over de sport, mijn doelen of iets anders te schrijven. Die dingen kun je vinden op mijn blog.

Ik ben Fabian Akkerman, ik studeer IBA (Bedrijfskunde) op de Universiteit Twente en ben geboren en getogen in Enschede. Ik fiets sinds mijn tiende, vaak samen met mijn vader, die mij kennis heeft laten maken met het wielrennen. Vanaf 2016 rijd ik voor de studentenwielervereniging Klein verzet, ik rijd wedstrijden, op amateur niveau. Het idee om deze blog te starten kwam in de lente van 2015. De reden om een blog te beginnen? Ik vind het leuk om me te verdiepen in fietsmateriaal en erover te schrijven, buiten de reviews om vind ik het gewoon heel leuk om te schrijven over wielrennen.

Vind je een artikel leuk of heb je nog vragen of opmerkingen? Onderaan elke post is er ruimte om te reageren. Ik zou het heel leuk vinden als je mij zou willen volgen op Facebook, Twitter en Google+! Als je me wil contacteren buiten social media om dan kun je me mailen.